Agenda


May 31, 2017
 • Innovación, drones y cultura

  May 31, 2017 @ 2:00 pm - 4:30 pm
  Canòdrom - Parc de Recerca Creativa, Carrer de Concepción Arenal, 165, 08027 Barcelona, España

  Sessió de treball sobre innovació, cultura i drons al Canòdrom

  Amics,

  Les noves tecnologies de Big Data i serveis sobre drons estan revolucionant moltes indústries, i el món de la cultura està també traient profit d’aquesta nova onada d’innovació amb interessants escenaris d’ús.

  El proper dimecres 31 de Maig entre les 16 h i les 18 h 30’ tindrem una apassionant sessió de treball als espais d'innovació del Canòdrom (a Concepció Arenal 165 de Barcelona) amb experts en aquesta matèria.

  Comptarem amb Pierre Louis Xech, Directiu de Microsoft Research, reconegut a Europa com un dels principals experts en innovació tecnològica per aplicacions al món cultural, i també amb Khalila Hassouna, de l'equip directiu de Inconem, el reconegut equip d'emprenedors que han reproduït els espais derruïts de la ciutat de Palmira aprofitant drons, noves eines 3D i capacitat de computació al núvol.

  Comptarem també amb interessants emprenedors del nostre país amb innovadores solucions i escenaris d’ús de drons per indústries culturals.

  Serà una jornada interessant en la qual ens agradaria molt comptar amb la teva presencia.

  Et preguem que ens confirmis la teva assistència amb un correu a [email protected]

  See more details

June 15, 2017
 • Acte del Grup Municipal obert a tots els veïns

  June 15, 2017 @ 5:30 pm - 7:30 pm
  Sala d'actes

  Pdecat de Sant Andreu volen fer un acte obert al districte per fer la seva valoració dels dos anys de govern municipal i presentar el seu equip.

  See more details

Subscribe to our newsletter